چطور برای امتحان مطالعه کنیم؟

در این مقاله چه می‌خوانیم؟

چکیده مقاله

امتحان دادن استرس زا است، اما می توانید با بهبود روش مطالعه آن را آسان تر کنید. مطالعه به طور مؤثر و کارآمد، شما را از احساس استرس و آماده نبودن نجات می دهد و شما را برای موفقیت آماده می کند!

امتحان دادن استرس زا است، اما می توانید با بهبود روش مطالعه آن را آسان تر کنید. مطالعه به طور مؤثر و کارآمد، شما را از احساس استرس و آماده نبودن نجات می دهد و شما را برای موفقیت آماده می کند!

گام اول – زیر بنای خود را برای آینده محکم کنید

برنامه درسی خود را بررسی کنید

برنامه امتحان خود را بررسی کنید. نمراتی که تاکنون گرفته اید را بررسی کنید. تاریخ امتحان خود را در تقویم و اگر بصورت الکترونیکی برنامه ریزی می‌کنید در آن وارد کنید. این کار باعث می‌شود ناگهان به برنامه امتحانات خود نزدیک نشوید و آمادگی داشته باشید.

به جای اینکه تمام مطالب درسی را برای شب امتحان باقی بگذارید مرورهای زمان دار برای خودتان در نظر بگیرید. اگر می‌توانید سررسیدی برای این کار در نظر بگیرید و در آن وارد کنید که چه روزی چه درسی را باید مرور کنید. برای اینکه بهتر مرور کنید از مایندمپ استفاده کنید.

توجه و تمرکز

هنگام تدریس معلم توجه کنید

این کار بدیهی به نظر می‌رسد، اما در واقع توجه به تدریس در زمانی که شما در کلاس هستید به شما در زمان امتحان کمک کند. در دام این تفکر که فقط اطلاعات کسب کنم کافیست نیفتید. یاد گیرنده فعال باشید. سعی کنید در جلوی کلاس بنشینید، تمرکز برای شما آسان‌تر خواهد بود.

به دقت گوش دهید، زیرا معلمان اغلب به اشاراتی مانند “مهم‌ترین چیز در مورد این موضوع اشاره می‌کنند”. یا ممکن است فقط بر روی کلمات و موضوعات خاص تاکید کنند. این کلید اصلی آزمون خوب است. هر چه بیشتر اطلاعات را جذب کنید، مطالعه کم‌تری لازم است.

مایندمپ

خوب یادداشت برداری کنید

شاید باورتان نشود ولی تحقیقات ثابت کرده شما اگر زمان تدریس یادداشت برداری موثر داشته باشید، درک بالاتری از مطلب خواهید داشت. یکی از بهترین روش‌های برای جزوه نویسی مایندمپ است که در بالا نیز اشاره شده است. در دوره تندخوانی به سبک کار به طور کامل آموزش داده شده است.

در زمان‌های مختلف همانطور که اشاره کردم برای مرور این یادداشت ها برنامه داشته باشید.

مطالعه

مطالعه را جزو عادتهای خودتان قرار دهید

گاهی اوقات مطالعه به عنوان چیزی که تنها در یک شب قبل امتحان انجام می‌شود آسان است. اما به جای آن، هر روز کمی وقت صرف مطالعه کنید. برنامه‌ریزی درست داشته باشید. با خودتان قرار تعیین کنید. این به شما کمک می‌کند تا به عادت خود ادامه دهید.

امتحان

در مورد نحوه امتحان سوال کنید

از معلم خود بپرسید که این آزمون چه شکلی خواهد بود، چگونه نمره خواهد داد.

  • آیا فرصتی برای امتیاز بیشتر وجود دارد؟
  • آیا موضوعات مهم را مشخص می‌کند؟

گام دوم – ایجاد محیط مناسب یادگیری و مطالعه

میز مطالعه

در اتاقی تمیز، آرام و منظم مطالعه کنید.

وسایل را دور نگه دارید و هر چیز را که ممکن است باعث حواس‌پرتی شما شود از میز مطالعه دور کنید. در هنگام مطالعه گوشی خود را در حالت خاموش یا کاملا بیصدا قرار دهید. شبکه های اجتماعی را قطع کنید. می توانید از نرم افزار Flipd استفاده کنید تا در هنگام مطالعه نتوانید سراغ گوشی خود بروید.

نور اتاق مطالعه

نور اتاق را تنظیم کنید

مطالعه در اتاق تاریک توصیه نمی‌شود. لامپ ها را روشن کنید، پوشش (پرده) پنجره را باز کنید (پنجره را کمی باز کنید). یک اتاق با نور مناسب و نویز کم می‌توانید محیط مناسبی برای مطالعه باشد. یکی از سرفصلهای دوره تندخوانی به سبک کار تمرکز هنگام مطالعه است.

تلویزیون

تلویزیون را خاموش کنید

در حالی که بسیاری از دانش آموزان بر این باورند که آن‌ها در انجام چند کار خوب هستند، از جمله مطالعه در کنار تلویزیون و یا در حین چت کردن با دوستان، تحقیق نشان می‌دهد که این امر برای اکثریت عمده مردم صادق نیست. برای مطالعه بهتر، عوامل حواس‌پرتی مانند تلویزیون و موسیقی بلند را حذف کنید. تبادل سریع توجه بین مطالعه و تماشای تلویزیون برای مغز شما برای اولویت دادن به کسب اطلاعات بسیار دشوار است.

موسیقی مطالعه

تصمیم بگیرید که موسیقی برای شما مناسب است یا نه

اثر موسیقی بر عملکرد حافظه بین افراد مختلف متفاوت است. برخی مطالعات، موسیقی را برای کمک به عملکرد حافظه افراد با ADD / ADHD و اختلال کم‌توجهی یا بیش‌فعالی، و کاهش عملکرد برای افراد عادی را نشان داده است.

به نظر می‌رسد که موسیقی کلاسیک بی کلام بیش‌ترین تاثیر را در افزایش عملکرد مطالعه دارد. باید مشخص کنید که آیا برای شما موسیقی خوب است یا نه. اگر از گوش دادن به موسیقی لذت می‌برید، در هنگام درس خواندن، دقت کنید که در واقع روی چیزهایی تمرکز می‌کنید که باید برای آن‌ها مطالعه کنید، و نه آهنگی جذاب که در ذهن شما بازی می‌کند.
اگر واقعا باید به موسیقی گوش دهید، موسیقی را پیدا کنید که خواننده نداشته باشد تا با مطالعه شما تداخل نداشته باشند. می‌توانید در گوگل موزیک مخصوص مطالعه را جستجو کنید.
به صداهای پس‌زمینه از طبیعت گوش دهید تا مغز شما فعال شود و از صداهای دیگر جلوگیری کند تا حواس شما را پرت کند.
گوش دادن به موسیقی کلاسیک باعث می‌شود که شما اطلاعات بیشتری در مغز خود داشته باشید و یا اطلاعات خود را در مغز خود نگه دارید، اما ممکن است مغز شما پذیرای اطلاعات بیشتری نباشد.

در کل گوش دادن به موسیقی را در هنگام مطالعه توصیه نمی‌کنم. فقط زمانی مجاز هستید که ناچار به مطالعه هستید و سر و صدای اطراف شما زیاد است.

گام سوم – یادگیری خود را سازماندهی کنید

یادگیری

روی اهداف کاری خود تمرکز کنید

قصد دارید در این جلسه چه کاری انجام دهید؟ تعیین یک هدف مطالعه می‌تواند به شما کمک کند. ایجاد طرح‌های مطالعاتی نیز ایده خوبی است. اگر ۳ تا از ۵ درس ساده باشند و می توان آن‌ها را به سرعت تمام کرد، ابتدا آن‌ها را به پایان برسانید، بنابراین می‌توانید زمان با کیفیت را در درس‌های سخت بگذرانید. هم چنین نگه داشتن یک پوشه برای بررسی امتحانات قبلی یک روش خوب برای سازمان دهی است.

یک راهنمای مطالعه برای خودتان بنویسید

دفترچه یادداشت خود را بردارید و مهم‌ترین اطلاعات را بازنویسی کنید. نه تنها این به شما تمرکز بیشتری برای مطالعه می‌دهد، بلکه شکل دیگری از مطالعه است! فقط زیاد وقت صرف این راهنما نکنید: شما باید زمان داشته باشید که آن را مرور کنید.

یادداشت برداری

یادداشت های خود را در قالب های دیگر دوباره نوآوری کنید

نقشه‌ ذهنی یا مایندمپ موثرترین راه برای انجام این کار است. همچنین، وقتی چیزی می‌نویسید، احتمالا در مورد چیزی که می‌نویسید، فکر کنید، چه چیزی در مورد آن است، و چرا آن را یادداشت کرده‌اید.

از همه مهم‌تر، حافظه شما را تازه می‌کند. اگر یک ماه پیش یادداشت برداشتید و تازه متوجه شدید که آن یادداشت‌ها در آزمون شما احتمالا خواهند بود، بازنویسی آن‌ها باعث یادآوری مجدد آن ها خواهد شد.
فقط کپی نکنید و سعی کنید هر بار در آن نوآوری داشته باشید. مدل دیگری را برای نوشتن انتخاب کنید. مثال هایی به آن ها اضافه کنید.

تفکر و امتحان

از خودتان سوال کنید

این کار می تواند به شما کمک کند مطمئن شوید که آیا آنچه را که اخیراً مطالعه کرده اید، به یاد دارید یا خیر. سعی نکنید که در پاسخ خود، متن دقیق یادداشت های خود را به خاطر بسپارید. تلفیق آن اطلاعات، یک تاکتیک بسیار مفید است.

همچنین می توانید به سؤالاتتان با صدای بلند جواب دهید، گویی می خواهید آن را برای شخص دیگری توضیح دهید.

مرور تکالیف

آزمون ها و تکالیف قبلی را مرور کنید

اگر سوالات قبلی را از پاسخ ندادید، پاسخ‌ها را بررسی کنید و بفهمید که چرا این سوالات را از دست دادید. این به خصوص اگر امتحانی که شما در حال مطالعه آن هستید، جامع است، مفید خواهد بود.

گام چهارم – مطالعه موثر

مطالعه موثر

ساعات مناسب مطالعه خود را پیدا کنید

سعی کنید زمانی که خسته هستید یا عصبانی هستید مطالعه نکنید زیرا بسیار تمرکز پایینی دارید. سعی کنید حتماً شب خوب بخوابید. خواب قبل از مطالعه می‌تواند به یادگیری شما کمک کند.

اجایل

هر چه زودتر شروع کنید

مطالعه شب امتحان اصلا خوب نیست. زیرا شما اطلاعات بسیار زیادی را می‌خواهید وارد مغز کنید و این اصلا درست نیست. بهترین راه این است که از قبل مطالعه کنید و بارها آن را مرور کنید. به خصوص در مورد درس هایی مثل تاریخ و دروس عمومی دیگر.

همیشه وقتی فرصت دارید مطالعه کنید ، حتی اگر فقط 15 یا 20 دقیقه باشد. این دوره های مطالعه کوتاه سریع اضافه می شوند!

سعی کنید زمان مطالعه و یادگیری شما بیشتر از 25 دقیقه نباشد زیرا سطح یادگیری به شدت افت خواهد کرد. حتما بعد از 25 دقیقه حرکتی انجام دهید تا دوباره سطح یادگیری شما افزایش یابد. حتما سعی کنید آب فراوان بنوشید.

سبک یادگیری

درباره سبک یادگیری خودتان مطالعه کنید

اگر شما یادگیرنده بصری هستید، استفاده از تصاویر می‌تواند به شما کمک کند. یادگیرنده های شنوایی باید یادداشت خود را بلند بخوانند و ضبط کنند. سپس با آن مرور کنند. اگر شما یک فرد فیزیکی هستید، خودتان سخنرانی کنید (با صدای بلند)، در عین حال با استفاده از دستان خود و با زبان بدن حرکت داشته باشید؛ این روش برای شما آسان‌تر است.

تکنیک های مطالعه

تکنیکهای مطالعه خود را متناسب با موضوع خود تنظیم کنید

برای آشنایی با فرآیندهای مورد نیاز، موضوعاتی از قبیل ریاضیات نیاز به تمرین زیادی با مجموعه مسئله ها دارد. موضوعات علوم انسانی، مانند تاریخ یا ادبیات، ممکن است نیاز به ترکیب بیشتر اطلاعات و حفظ کردن مواردی مانند اصطلاحات یا تاریخ ها داشته باشد.

هر کاری که می‌کنید، سعی کنید یک یادداشت را چندین بار مرور نکنید. سعی کنید یه تصویر کلی از مفهوم هر یادداشت بدست بیاورید.

تفکر

به معلم خود فکر کنید

از خودتان بپرسید: معلم من قرار است چه سوالاتی را در امتحان بیاورد؟ بهتر است روی چه موضوعاتی تمرکز کنم؟ ممکن است از چه ترکیب هایی برای طرح سوال استفاده کند؟

این کار باعث می شود دید بهتری نسبت به سوالاتی که قرار است در امتحان بیاید پیدا کنید.

کمک خواستن

کمک بخواهید

اگر به کمک نیاز دارید، از کسی که در این موضوعات خوب است سؤال کنید. دوستان، خانواده، آموزگاران و معلمان همه گزینه های خوبی هستند.

همیشه به یاد داشته باشید که از معلم خود سوال کنید اگر نمی‌دانید او درباره چه چیزی حرف می‌زند یا اگر به اطلاعات بیشتر نیاز دارید. معلم احتمالا از کمک خوشحال خواهد شد.

ادامه دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در سایت

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:120)

ورود کاربران سایت